Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: FC PUNT-LARUM – SKS Herentals : 9 – 6: 14/3/2015

Dit weekend konden we opnieuw genieten van een fel bevochten wedstrijd van onze jongens. Voor iedere bal werd er gegaan. Als beloning voor hun inzet behaalde we een goed resultaat.
De match begon echter niet zo goed voor ons. Na een misverstand kon de tegenstander de score openen : 0 – 1. Maar hierdoor werden we wakker geschud. Na een mooie pas van Iljo kon Santiago de gelijkmaker binnentrappen : 1 – 1. Ondanks mooi keeperswerk van Milan kon FC Punt-Larum toch nog 2x scoren : 3 – 1. Maar nieuwkomer Brent in de spits, dacht daar anders over. Na een pas van Axl scoorde hij zijn eerste doelpunt en bracht ons terug in de wedstrijd : 3 – 2. Dit was trouwens ook de welverdiende ruststand. Bij aanvang van de 2de helft kon een goed keepende Keano niet vermijden dat de tegenstander 2x raak trof en hun voorsprong verstevigde : 5 – 2. Maar na een mooie pas van Robbe kon Santiago alleen op doel gaan en de 5 – 3 was een feit. Nog geen 2 minuten later bracht Santiago, na een solo, ons helemaal terug in de match : 5 – 4. Norby probeerde om ons op gelijke hoogte te brengen, maar de bal ging net naast. Mika probeerde langs de flanken maar er werd sterk verdedigd door onze tegenstanders. Even later bezweken we onder de aanvalsdruk van FC Punt-Larum en konden zij terug 2x scoren : 7 – 4. Maar dat was buiten een ontketende Santiago gerekend die zich 2x na elkaar doorzette en ons weer terug in de match bracht met 2 doelpunten : 7 – 6. Maar onze jongens waren moe gestreden. Een hard werkende Ruhne speelde een sterke match op de flanken. Maar helaas werd onze inzet niet beloond en kon onze tegenstander de eindstand op het bord schieten : 9 – 6.
Maar deze week hebben we weeral een enorme inzet gezien bij onze jongens. Ik kan alleen maar zeggen : doe zo verder !!! Dan kunnen jullie onze trouwe supporters nog vele mooie momenten bezorgen.