Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: SKS Herentals – KFC LINDA OLEN : 10 – 10: 7/3/2015

Na onze overwinning van vorige week, waren onze jongens extra gemotiveerd om weer een goede prestatie te leveren. Vandaag mochten we Brent verwelkomen in onze ploeg. Ook hij was er helemaal klaar voor. De match begon evenwichtig. We kregen beide kansen. Maar het was Robbe die de score opende met een schot hoog in doel : 1 – 0. Linda Olen kon 2x tegenscoren en zo werd het al vlug 1 – 2. Even later stuurde Santiago een pas naar Mika en die trapte binnen : 2 – 2. De vreugde was van korte duur, de tegenstander kwam terug op voorsprong : 2 – 3. Even later veroverde Santiago de bal en hij ging alleen op doel af. De 3 – 3 was een feit. Nog geen minuut later toverde hij de 4 – 3 op het bord. Dit was ook de ruststand.
De 2de helft begon niet zo goed voor ons en ondanks sterk keeperswerk van Keano scoorde Linda Olen de 4 – 4. Ook Brent werkte hard in de spits. Iljo stond paraat om achteraan alle ballen van de tegenstander onschadelijk te maken. Santiago profiteerde van een foutje van de tegenstander en scoorde : 5 – 4. Toen kwam er een mindere periode en wist Olen nog 2x te scoren en we stonden meteen terug achter : 5 – 6. Robbe zette zich door op de flank en kon Axl bereiken die de bal in doel schoot : 6 – 6. Maar het bleef spannend ! Even later moesten we terug achtervolgen : 6 – 7. Maar we gaven de moed niet op en Robbe kwam in balbezit en trapte van ver de 7 – 7 binnen. Een hard werkende Norby kon de bal afsnoepen en trapte binnen : 8 – 7. Ruhne kon even later Ahmet op weg zetten naar doel en die scoorde : 9 – 7. En alsof dat niet genoeg was kon Santiago zijn 4de goal van de match binnen duwen : 10 – 7. Een sterk keepende doelman Milan kon niet vermijden dat Linda Olen de score nog terug in evenwicht kon brengen : 10 – 10. Maar we speelden weer een beresterke match en zijn op de goede weg. Een dikke proficiat aan alle U9’s van SKS Herentals !!!