Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: K. Blauwvoet Oevel – U9 SKS : 15 – 5

Met veel inzet begonnen we onze eerste match van dit seizoen . Maar door een sterke tegenstander kwamen we al gauw 2-0 achter. De eerste ballen kon onze doelman Keano dan ook niet vangen. We vochten ons terug in de match en scoorden 2x via Mika. Het bleef een tijdje 2-2 door knap verdedigend werk van Santiago en Ahmet. Helaas moesten we nog eens 2 doelpunten incasseren. Toch deed onze doelman Keano steeds zijn best. Norby paste de bal naar Robbe die raak trof. We konden echter niet verhinderen dat Oevel nog 2x scoorde. Een knap schot van Iljo belandde op de paal, maar Robbe knalde de bal in het doel. Zo stond het na een harde strijd 6-4 bij de rust.
De 2de helft was nog maar net bezig en we kregen al 4 tegendoelpunten binnen. Iljo maakte nog een mooie goal door een mooie pas van Axl. Oevel was in de eindfase te sterk en scoorde nog 5 keer. De eindstand stond op het bord 15-5, maar er was een goede inzet van onze spelertje. Op naar de volgende match…