Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: ACHTER OLEN VV B – U9 SKS : 17 – 5 : 25/10/2014

Ondanks de regen begonnen we vol moed aan onze tweede match van dit seizoen . Maar door een sterke tegenstander kwamen we al gauw 5 – 0 achter. Keano deed zijn best om de ballen te stoppen, maar de tegenstander was veel te sterk. Bij de rust stonden we helaas 10 – 0 achter.
De 2de helft was net bezig, maar ondanks het verdedigende werk van Ahmet en Santiago scoorden de tegenstanders nog 2 keer. Na deze doelpunten keerde het tij. Ahmed ging alleen door en trapte de bal naast de doelman binnen. Bijna onmiddellijk trof Iljo raak na een knappe pas van Axl. Robbe knalde van ver hard op doel en liet de netten trillen. Norby veroverde de bal en met een mooie pas van Iljo schoot Mika raak. De tussenstand was nu 12 – 4. Een poging van Milan werd nog gered door de verdediging van de tegenstander. Robbe wist een 2de maal te scoren, maar jammer genoeg kon de tegenstander ook nog 5 keer raak treffen. De eindstand : 17 – 5.