Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: ASV Geel – SKS Herentals : 3 – 2: 29/11/2014

In de eerste minuten van de wedstrijd was Geel de betere ploeg. Onze motor kwam langzaam maar zeker op gang. We belette Geel het rondspelen van de bal meer en meer en begonnen ons eigen spel op te leggen. Helaas was het de tegenpartij die de score opende. Maar onze jongens en meisje bleven niet bij de pakken zitten en begonnen nog meer druk te zetten. Na een paar gemiste kansen kwam de bal voor de voeten van Thomas die de bal in het dak van het doel trapte. We gingen rusten met een tussenstand van 1-1.
Wat er in de tweede helft gebeurde was te gek voor woorden. SKS kreeg de ene kans na de andere. Lennert op de paal, Dries op de deklat, Lino op een goed uitgekomen keeper, Thomas en Margaux net naast, Lode net over doel. We konden als supporters de kansen niet bij houden. Ook de verdedigers Senne, Vincent en Lander leverden aardig werk en lieten zich niet te veel meeslepen in alle aanvallen van SKS. Maar wanneer je zelf niet scoort, dan…. En ja ondanks nog zeer goed keeperswerk van Stijn, moesten we net het onderspit delven 3-2. Maar met zo een wedstrijd gespeeld te hebben, is verliezen geen probleem. Ongelooflijke inzet, dikke proficiat Senne, Dries, Lennert, Lander, Margaux, Lino, Thomas, Vincent, Stijn en Lode en onze contente trainer Kris !