Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: SKS Herentals – Lentezon Beerse: 1 – 6: 6/12/2014

Reeds in de tweede minuut zette Thomas onze spits Lennert op weg naar het openingsdoelpunt, maar hij besloot in het zijnet. Na deze openingszet namen de oranjehemden uit Beerse de match in handen. Keeper Jordy redde eerst nog knap een banaanschot, maar moest zich gewonnen geven op een schot uit de tweede lijn. Nog in het eerste kwart herhaalde de bezoekers dit kunstje eens: opnieuw een afstandschot, onder de deklat deze keer, en we gingen met een 0-2 achterstand voor de eerste keer draaien. Op deze doelpunten hadden deze jongens een patent, want ook de 0-3 werd zo gescoord: een vallende bal werd in 1 tijd prachtig op de slof genomen. Onze jongens probeerden de bakens te verzetten en dat lukte ook. Op corner van Margaux kwam Siebe ingelopen en hij besloot op de vuisten van de doelman. Even later stuurde Siebe Lennert in het straatje, maar die miste zijn schot. Ook Dries stuurde Lennert diep, die omspeelde goed de doelman, maar nu werd de bal nog van de lijn gehaald. Een verdiend tegendoelpunt werd ons (nog) niet gegund. Het derde kwart begint veelbelovend wanneer Siebe eerst nog maar eens op de doelman stuit. Een koude douche volgt echter: een flodderbal rolt tergend traag binnen. SKS laat het hoofd echter niet hangen: Vincent, Lander en Thomas houden de boel achteraan goed gesloten op aangeven van Senne kan Lode de eerredder hoog in doel binnenschieten.
Tijdens het laatste kwart heeft Lentezon duidelijk het overwicht, maar toch krijgen ook wij nog kansen. Zo komt Lode opnieuw op exact dezelfde manier in scoringspositie, maar keeper en paal verhinderen dit nu. Op de counter worden onze jongens vervolgens echter koud gepakt. Tegen een sterke en efficiënte tegenstander moeten we uiteindelijk de duimen leggen met 1-6. Al had bij dat laatste doelpunt doellijntechnologie er misschien anders over beslist.
Thomas, Vincent, Siebe, Jordy, Thijs, Lennert, Lander, Margaux, Lode, , Senne en Dries deden hun uiterste best.