Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: Kwartfinale Vacla-beker: Gooreind – SKS Herentals: 3 – 5

Na een uurtje bollen bereikten we de velden van Gooreind zonder al te veel overschot om de heenwedstrijd van de kwartfinale van de vacla-beker te betwisten.
Op een synthetisch veld konden de blauw-witten tijdens het eerste kwart via verzorgd voetbal hun wil opdringen. De driehoekjes en mooie combinaties deden de supporters kirren van plezier en vooral via een sterke rechterflank van Lander en Margaux werd de thuisploeg in de vernieling gespeeld. Siebe en Margaux drukten dit ook uit op het scorebord. Tijdens het tweede kwart werd de voorsprong verder uitgediept. Thomas buitte zijn snelheid keer op keer goed uit en op een voorzet van hem werkte Lino af. Onze spits was er enkele minuten later weer als de kippen bij om een knal van Thijs, die op de lat uiteenspatte, binnen te werken. We gingen rusten met 0-5 en er was geen vuiltje aan de lucht.
Na de pauze kregen we een heel andere wedstrijd: onze verdediging kwam onder druk staan en Senne, Lode en Dries moesten alle zeilen bijzetten om niet kopje onder te gaan. Ze verdedigden de voorsprong met alles wat ze in hun lijf hadden maar konden niet verhinderen dat de thuisploeg langzaam maar zeker dichterbij sloop. Het was onder andere dankzij keeper Jordy dat de bonus niet helemaal in rook opging. De laatste 15 minuten was er terug evenwicht in het spel en nu was het de thuisgoalie die verhinderde dat Dries, Siebe en Lennert een geruststellende voorsprong bij elkaar knalden. Zo blijft het spannend tijdens de terugmatch, en da’s ook wel mooi.