Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: SKS Herentals – ASV Geel: 3 – 4 : 14/02/2015

Zaterdag 14/02/2015 kregen we bij SKS Herentals bezoek van ASV Geel. Van vorige ontmoetingen weten we dat dit een geduchte tegenstander is.
Van bij het begin speelden onze jongens een stevige match. Siebe zorgde er in het middenveld voor dat aanvaller Thijs enkele malen door de verdediging brak, maar de keeper deed enkele prachtige reddingen. Op de flank rukte Lennert sterk mee op. De verdediging van Geel kreeg het hierdoor behoorlijk moeilijk. In de 7de minuut was het raak, Thomas scoorde de 1-0. Senne en Lode moesten op hun beurt enkele malen ingrijpen want ook ASV probeerde te scoren. Keeper Stijn deed zijn uiterste best om dit te voorkomen. Toen Thomas in de 10de minuut de 2-0 scoorde, kon de pret niet op. Maar Geel had al snel een antwoord klaar, nog voor het einde van het eerste kwartier was het al 2-2, wat een spannende wedstrijd. Langs beide kanten werd er mooie voetbal gespeeld, in het 2de kwartier scoorde Lino en zorgde ervoor dat SKS terug in het voordeel stond 3-2.Dries en Lander bleven kort op de bal spelen, waardoor de bezoekers weinig beweegruimte kreeg.Ook keeper Jordy moest enkele malen ons doel goed verdedigen.
In de 2de helft kwam bij een hoekschop de bal, via het been van Thomas, in ons eigen doel terecht: 3-3. Trainers Kris en Guy probeerden de ploeg nog bij te sturen door enkele spelers te verschuiven, maar Geel won deze match met 3-4.
Spelers Lennert, Thijs, Lode, Lander, Siebe, Dries, Senne, Thomas, Jordy en Stijn speelden allen een goede wedstrijd. Knap gedaan jongens!!
Volgende thuiswedstrijd: 07 maart 2015 om 11uur tegen Linda Olen. Alle supporters welkom.