Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: Kwartfinale Vacla-beker: SKS Herentals – Gooreind: 6 – 3

Na de 3-5 overwinning in de heenwedstrijd hadden onze jongens een kleine voorsprong opgebouwd, maar ze waren niet van plan om enig risico te nemen. Vanaf het eerste fluitsignaal stroopten ze de mouwen op en trokken ze ten aanval. De peptalk van trainer Kris zal hier wel niet vreemd aan geweest zijn en zoon Lode gaf het goede voorbeeld door de 1-0 overhoeks binnen te knallen.

Gooreind trachtte de bakens te verzetten en 2 knallen vanop afstand hadden misschien wel beter verdiend. Vlak na de pauze krijgen de bezoekers loon naar werken. Onze verdedigers weken te ver en Jordy, die weer een sterke partij keepte kon het harde schot niet klemmen. Twee tellen later werd onze doelman weer opgeschrikt door een bal tegen de bal, maar dit schudde onze jongens wel wakker. Vlak voor de koffie lukte Lino de 2-1.

De blauw-witten losten nu hun prooi niet meer. Verdedigers Lander, Senne en Thomas staken hun rechtstreekse tegenstrevers in hun achterzak en zetten de aanval telkens verzorgd op. Dries zorgde voor 3 assists en Margaux werkte aan 100% af door er liefst 4 (!) in het mandje te leggen. Ook Thys scoorde er nog eentje op zijn Lino’s door met buitenkantje voet de keeper laconiek te vloeren nadat hij door Siebe in het straatje was gestuurd. 6-3, de kwalificatie kwam zo niet meer in gevaar. Op naar de halve finale, dus!
Jordy Seykens, Lander Pauwels, Senne David, Thomas Branckaerts, Siebe Mauriën, Dries David, Margaux Buysse, Thys Van Nueten en Lino Bernardon zorgden voor de zege.

Leave a Reply