Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: SKS Herentals – Linda Olen: 8 – 3: 7/3/2015

Door het forfait van Westerlo keken onze jongens vandaag in de ogen van de voetballende jeugd uit Olen. Tijdens het eerste kwartier kwamen de bezoekers verdiend op voorsprong. Onze jongens lagen de avond voordien duidelijk te laat in bed na het in ontvangst nemen van de Fairplay Trofee van de stad Herentals in het Schaliken. Enkel Thomas kon voor dreiging zorgen met een knal op de lat. Verdedigers Vincent, Senne en Lander zagen de bezoekers vaker dan hun lief was op zich af komen. Tijdens het tweede kwart veranderde het spelbeeld. Aanjager Tony was in de ploeg gekomen en hij vuurde met zijn enthousiasme iedereen aan. Kans na kans werd echter gemist. Uiteindelijk was het Tony zelf die kon scoren nadat Dries de achterlijn haalde en inspeelde op de afhakende Lennert . De keeper weerde zijn schot en Tony was er als de kippen bij om de 1-1 binnen te tikken. Na de rust lukte het de blauw-witten ook om het overwicht in doelpunten om te zetten. Eénmaal de voorsprong op het bord kregen we ook enkele hele mooie combinaties te zien. Zo zorgde laatste man Lander meermaals voor een snelle omschakeling en tikte Thys, spelverdeler na de koffie, slim links en rechts in het hoekje naar Margaux of Thomas . Na het derde kwart was de tussenstand 4-2 met 2 doelpunten van Thomas en eentje van Tony. Tijdens de laatste 15 minuten dreven onze jongens de score verder op. Siebe liet zien dat hij ook in de spits zijn plan kan trekken en Thys liet zijn zware rechter spreken. keeper Jordy onderscheidde zich dan weer door gepast in de voeten te gaan en zo het tegenscoren van de groen-gele brigade te beletten. Iedereen dacht de eindscore al te kennen, maar dat was buiten Siebe en Lennert gerekend die er beiden nog eentje in het mandje legden. De mooiste mag Lennert op zijn conto schrijven, want hij knikte een vrijschop van Thys netjes binnen. Eindstand 8-3.
Stijn, Jordy, Senne, Lander, Vincent, Dries, Siebe, Margaux, Tony, Thys en Lennert zorgden voor de driepunter