Single Blog Title

This is a single blog caption

U6: Linda Olen – SKS Herentals: 8 – 13: 15/11/2014

In Olen zijn er al verschillende festivals en daar kwam er zaterdag nog eentje bij, Een doelpuntenfestival . Linda Olen is een goede ploeg en het zou geen gemakkelijke wedstrijd worden en voor we het beseften stonden we 2 goals achter. Olen bleef ook drukken maar het was Fenno die de rebound van zijn eigen schot kon binnenduwen 2-1 .Olen nam terug het initiatief en Lore kon na een paar goede reddingen toch de 3-1 niet vermijden. We waren nog geen 6 minuten bezig als Matiz de 3-2 kon maken en een paar minuten later schoot Marcel van ver de gelijkmaker tegen de netten. Toen was het weer aan Fenno die met 2 goals ons naar 3-5 bracht en om de 1ste helft af te ronden maakte Olen ook nog 2 goals. 5-5 bij de rust, de match zou in de 2de helft beslist worden.
Al snel kon Fenno er 2 in het mandje leggen maar Olen kon dat ook en zo was het snel terug 7-7. Met doellijntechnologie werd de goal van Matiz goed gekeurd en toen brak er iets bij Olen .Met goals van Rik en nog 2 keer Fenno konden we uitlopen naar 7-11 , Olen kon nog met een mooi en onhoudbaar schot de bal langs Xander in doel laten verdwijnen maar het was Fenno met 2 goals die de 8-13 eindstand konden vastleggen. Bedankt Lore, Xander ,Rik, Marcel ,Ilay Cisse, Bent ,Matiz en Fenno en de mannekes van Linda Olen voor deze mooie wedstrijd. (PVDW)