Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: KFC Herenthout – SKS Herentals : 8 – 11: 28-3-2015

DSCN0952
De wedstrijd begon sterk voor SKS met verscheidene kansen voor Lander en Milan .
Bij een hoekschop van Seppe kan Collin de bal mooi binnen prikken : 0-1 .
Het duurt echter niet lang of Lander kan de bal mooi binnen trappen via de paal 0-2.
Deze Lander doet een één tweetje met Seppe die zo Milan alleen voor doel krijgt en scoort 0-3.
Bij een doeltrap van Sjarel naar Pieter krijgt die plots de bal terug, maar is net te laat 1-3 .
Herenthout is gelanceerd en krijgt nog enkele kansen ,maar Sjarel zet zijn foutje recht met enkele reddingen .
Zelfs bij een verre uittrap van de doelman van SKS kan Seppe profiteren van het geklungel in de verdediging van de thuisploeg 1-4 .
De tweede helft gaat van start daar krijgen Pieter en Milan verscheidene kansen, maar het is Herenthout die toch scoort en dit na knap verdedigen van Kwinten 2-4 en zelfs tot 3-4 .
We laten ons niet doen en na een hoekschop van Seppe kan Pieter de kloof terug groter maken 3-5.
In de derde helft kan Lander via een uitgooi van Milan met een ver afstandsschot 3-6 maken .
We krijgen nog enkele knappe kansen, zelfs alleen voor de doelman, maar missen die …en als we het deksel maar niet op onze neus krijgen .
Zoals juist beschreven begint Herenthout terug beter te voetballen en ook te scoren tot 5-6 .
De laatste helft begint weer spectaculair voor SKS : Pieter blijft drukken op de verdediging, snoept de bal af en legt hem opzij voor Lander : 5-7 .
Ook Seppe blijft drukken en krijgt de bal knap in zijn bezit, geeft een schuine pas aan Pieter die de bal met buitenkant voet mooi in doel trapt :5-8 .
De doelman Sjarel doet ook mee. Bij een verre uittrap komt de bal bij Seppe die Lander in de hoek speelt. Zo trapt Lander de bal voor doel en kan Pieter hem rustig binnen tikken : 5-9 .
Iedereen denkt dat het binnen is, maar de thuisploeg komt terug opzetten : bij een hoekschop 6-9 .
Bij een verre uittrap van de doelman van de thuisploeg verkijkt Kwinten zich en moet Sjarel de vuisten gebruiken bij een hoge bal ,maar de spelers van Herenthout volgen goed mee 7-9 .
Al speelt Kwinten een dijk van een wedstrijd in de verdediging ,toch kan de thuisploeg 8-9 scoren .
Tijd om de motor terug te starten en dit lukt: Lander kan nog tweemaal scoren dit door de hulp van Collin en Milan : 8-11 .
Knappe wedstrijd dit met de volle inzet en doorzetting , zo blijven verder doen !!!