Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: Achter Olen – SKS Herentals: 5 – 6: 28/02/2015

Onze jongens hadden er zin in vandaag. De weer goden waren ons goed gezind. Op een zeer zwaar te bespelen veld begonnen we zeer sterk aan deze wedstrijd. Het ging gelijk op, maar we toonde ons sterker dan de tegenstander en op een hoekschoep van Ruhne kon Iljo de bal in doel laten verdwijnen : 1-0. Even later kon onze doelman Milan niet vermijden dat de bal in de netten verdween : 1-1. Maar nog voor de rust kon Axl scoren na een mooie pas van Iljo : 1-2. Dit was meteen ook de welverdiende ruststand.
De 2de helft begon iets minder voor ons. Ondanks schitterende reddingen van onze doelman Milan kon Achter Olen 2 keer raak treffen. De 2-3 achterstand was een feit. Maar onze jongens lieten de kopjes niet hangen en vochten harder terug dan ooit. Even later scoorde Ruhne op voorzet van Robbe 3 -3. De bordjes stonden terug in evenwicht. Maar dat was niet genoeg. Robbe gooit de bal naar Santiago en die bracht ons op voorsprong : 3-4. We waren toen niet te stoppen en even laten scoorde Santiago een 2de keer op voor zet van Robbe : 3-5. De weinige kansen die onze tegenstander toen kregen, werden op een schitterende manier ontzet door onze staartspeler Ahmet. Hij speelde een beresterke match. Mika werkte hard en kon de bal meerdere malen afsnoepen van de tegenstander. Robbe wist de bal nog een keer te veroveren en scoorde : 3-6. Op het einde van de wedstrijd werd het nog even spannend. Olen wist nog 2 keer te scoren en bracht zo de eindstand op 5-6. Maar de 3de overwinning van onze jongens was een feit !!! En vooral de manier waarop !!! Het kei harde werken werd beloond en weer kregen we het echte voetbal te zien. Doe zo verder !!!