Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: SKS Herentals – ACHTER OLEN VV C : 7 – 4 – 14/02/2015

Op deze mooie Valentijnsdag hadden onze jongens er zin in. De macht kon niet beter starten. Na één minuut wist Santiago al te scoren 1 – 0. Even later veroverde Mika de bal en liet de netten voor een 2de keer trillen 2 – 0. Ruhne werkte hard op de linkervleugel. Olen kwam in de match en kon de bordjes terug en evenwicht brengen 2 – 2. Dit was dan meteen ook de ruststand.
De 2de helft vlogen we er meteen in. Maar ondanks knap verdedigend werk van Ahmet kon Olen toch scoren 2 – 3. Even later veroverde Iljo de bal. Na een lange actie kon hij besluiten in doel 3 – 3. Na een overtreding op Axl kregen we een vrije trap. Robbe nam deze voor zijn rekening en kegelde de bal in de linker bovenhoek 4 – 3. Olen kon nog even tegenwerk bieden en de scoren terug gelijk brengen 4 – 4. De bezoekende doelman trapt de bal in de voeten van Iljo die meteen uithaalt en de 5 – 4 was een feit. Dit mochten we niet meer uit handen geven en Iljo trof raak na een ver schot 6 – 4. Ahmet kon opnieuw knap de bal afsnoepen van Olen en Robbe schoot de eindstand binnen 7 – 4. Een dikke proficiat aan onze jongens voor deze overwinning. Onze 2 doelmannen Keano en Milan speelden een fantastische match met al hun knappe reddingen. We kijken al uit naar volgende week.