Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: SKS – KFC LINDA OLEN : 3 – 15 : 01/11/2014

Onder een stralende herfstzon gingen we van start voor onze 3de match van dit seizoen. We mochten weeral een nieuwkomer, Ruhne verwelkomen in onze ploeg. Voor de eerste keer dit seizoen speelden we met 2 doelmannen, Keano en Milan.
We startte volop in de aanval, maar helaas kregen we daarna 2 tegendoelpunten binnen. We gaven de moed niet op en trokken in de aanval. We kregen een vrije trap ver van doel, maar Axl legde de bal af naar Iljo en die knalde de bal voorbij de bezoekende doelman de 1-2 op het bord. Ondanks knap verdedigend werk van Ahmet en Santiago wist onze tegenstander nog een paar keer te scoren. Onze doelmannen Keano en Milan hadden hun handen vol. Maar bij de rust was de score opgelopen tot 1-7.
De 2de helft was nog maar net bezig en onze sterke tegenstander wist weeral te scoren. Even later konden we tegenscoren. Robbe gaf een mooie pas aan Axl en die ronde mooi af 2-8. Mika en Norby probeerden nog maar helaas wist de tegenstander nog een paar keer te scoren. Na een verre uittrap van onze doelman Milan wist Iljo nog een derde goal te scoren. De eindstand : 3 – 15.