Single Blog Title

This is a single blog caption

U9 : FC PUNT-LARUM – SKS : 14 – 5 : 8/11/2014

Op deze mooie zaterdagnamiddag begonnen we goed aan onze match. Met een mooi afstandsschot opende Iljo de score, 0-1. Jammer genoeg hebben we niet lang van onze voorsprong kunnen genieten. De tegenstander maakte op 5 minuten tijd 4 doelpunten die onze doelman Keano niet kon tegenhouden. Daarna kregen we nog kansen via Axl en Ruhne. Maar helaas wist de thuisploeg weer 4 keer te scoren. Santiago stuurde Mika alleen op doel en die scoorde: 8-2. Even later belandde een verre uittrap van onze andere doelman, Milan, rechtstreeks in het doel van de tegenstander: 8-3.
Met deze score gingen we de rust in.

In de 2de helft bleef deze score lang op het bord. Norby kreeg een grote kans, maar miste. Even later moesten we 2 doelpunten incasseren. Daarna trokken we ten aanval en via een hoekschop van Robbe, duwde Ruhne de bal in doel, 10-4. Nog geen minuut later belandde een hoekschop van Robbe rechtstreeks in doel, 10-5. Deze score konden we jammer genoeg niet vasthouden en zo eindigde de wedstrijd op 14-5.