Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: SKS Herentals – VERBR. BALEN C : 4 – 10: 15/11/2014

De weergoden waren ons deze week minder goed gezind maar inzet ontbrakt het niet bij onze spelertjes. Ondanks een sterke start keken we al vrij snel tegen een 0 – 4 achterstand aan. We kregen meerdere kansen maar die bleven onbenut. Iljo trof ook nog eens de paal en Norby kreeg de bal niet voorbij de bezoekende doelman. Maar scoren lukte niet in de eerste wedstrijd helft. We gingen rusten met een 0 – 7 op het bord.
De tweede helft begon gelijkopgaand en onze doelmannen Keano en Milan deden een paar knappe reddingen. Mika kon zich doorzetten en scoorde de 1 – 7. Even later trapte Milan de bal ver uit en Robbe ging alleen op doel af en scoorde de 2 – 7. Santiago ging zijn kans en scoorde nog 2x en kon de achterstand verkleinen tot 4 – 8. De voetbalgoden zaten ons toen niet meer mee en we troffen de lat en de paal. Ahmet en Ruhne werkte hard om steeds de bal terug te veroveren maar konden niet beletten dat de bezoekers nog 2x scoorden. De eindstand lag vast : 4 – 10.