Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: KFC EXC BOUWEL B – SKS Herentals : 14 – 4: 22/11/2014

Deze week stonden we paraat in Bouwel. Onder een stralende herfstzon begon de match niet zo goed voor ons. Op een paar minuten tijd stonden we al 4 – 0 achter. We konden weinig weerwerk bieden. We gingen rusten met een 8 – 0 achterstand.
Maar onze jongens kwamen strijdvaardiger dan ooit uit de kleedkamer. Ze vochten als echte leeuwen. Voor elke bal werd er strijd geleverd en we speelden terug mee. Keano kon niet voorkomen dat Bouwel nog scoorde (12 – 0), maar toen keerde het tij. Santiago gaf een mooie pas naar Norby en die scoorde 12 – 1. Even later ronde Axl een solo af 12 – 2. Iljo veroverde de bal en zette Robbe op weg naar doel. Robbe trapte de 12 – 3 binnen. Ruhne ging jagen naar de bal. Hij kon hem afpakken en scoorde 12 – 4. Doelman Milan schudde nog een paar knappe reddingen uit zijn mouw maar kon niet voorkomen dat Bouwel nog 2x scoorde. De eindstand 14 – 4. Deze 2de helft was de beste die we van onze jongens dit seizoen al gezien hebben. Een dikke proficiat voor jullie inzet.