Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: SKS – ACHTER OLEN VV C : 10 – 8 : 29/11/2014

Zoals Erik Van Looy in De Slimste Mens kan ik deze week zeggen “ Het is gebeurd”. We hebben de eerste zege van het seizoen te pakken. Onze jongens begonnen aan de wedstrijd zoals ze vorig weekend geëindigd zijn: als echte leeuwen.
De match begon goed voor ons. Iljo veroverde de bal en trapte binnen :1 – 0. Na een paar knappe reddingen kon doelman Milan de gelijkmaker niet voorkomen :1 – 1. Even later verdween een hoekschop van Robbe rechtstreeks in doel :2 – 1. Robbe wist de bezoekende doelman nog een 2de keer te kloppen met een ver afstandsschot: 3 – 1. Toen kwam er een mindere periode aan en kon Olen 3 keer scoren: 3 – 4. Met een paar mooie reddingen hield doelman Keano ons in de match. Onze jongens lieten de moed niet zakken en op een hoekschop van Mika, duwde Axl de bal over de doellijn :4 – 4. Olen scoorde nog een 5de keer, maar Mika bracht nog voor de rust de stand in evenwicht: 5 -5.
De 2de helft was nog maar net bezig of Ruhne kopte een hoekschop net over. We verdedigde sterk maar Olen kwam toch op voorsprong :5 – 6. Norby stelde orde op zaken en trapt de 6 – 6 binnen. Olen nam terug afstand: 6 – 7. Maar even later kreeg Axl de bal toegespeeld en scoorde 7 -7. Santiago waagde ook zijn kans en bracht ons op voorsprong: 8 -7. Olen bleef aanklampen en kon terug gelijk maken: 8 – 8. Maar Ahmet kon zich doorzetten richting doel en plaatste de bal naast de doelman binnen :9 – 8. Met nog een paar minuten te spelen was het zeer spannend. Maar Robbe bracht zekerheid met zijn 3de goal van de match en de eindstand lag vast :10 – 8.
Een welverdiende overwinning voor onze hard werkende jongens. Doe zo verder en er zullen nog meer overwinningen volgen !!!