Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: SKS Herentals – KFC EXC. BOUWEL B : 5 – 15

Eindelijk hebben we onze eerste match van 2015 kunnen spelen. Na 4 weken ongeduldig wachten op de weergoden kon er weer gevoetbald worden. We begonnen met veel inzet aan de wedstrijd, maar werd echter niet beloond en onze tegenstander wist 4 keer raak te treffen. Maar onze jongens lieten de moed niet zakken. Na een mooie pas van Ahmet kon Axl tegenscoren 1 – 4. Keano toverde een aantal fantastische reddingen uit zijn handschoenen maar Bouwel kon nog 2 keer scoren 1 – 6. Norby ging vooraan jagen en dat werd beloond. Hij trapte de 2 – 6 binnen. Maar onze tegenstander was sterk. Santiago kon nog raak treffen voor de pauze en de 3 – 8 stond op het bord.
Vol goede moed kwamen we aan de aftrap voor de 2de helft maar het was Bouwel dat wist te scoren 3 – 10. Even later veroverde Robbe de bal en ging recht op doel af. De 4 – 10 was een feit. Ondanks weerom schitterende reddingen van onze doelman Keano was Bouwel niet te stoppen. Zij troffen nog 5 keer raak. Robbe krulde nog een hoekschop in één keer binnen. De eindstand 5 – 15.
Maar ondanks deze nederlaag hebben onze jongens laten zien dat voetbal mooi en simpel kan zijn ! De inzet was super en wij zijn daar heel tevreden mee. Doe zo verder !!!

Leave a Reply